Categories
Economia

Hisenda Barcelona 🏦

Demanar hora a Hisenda per telèfon o internet 🙋

L’organisme públic de l’Agència Tributària es pot consultar a través del seu telèfon de cita prèvia d’Hisenda de Barcelona i a través de mitjans digitals com és la clau Pin. Aquesta institució pública s’encarrega d’administrar els impostos i renda de les persones físiques i societats pel que és molt important conèixer a quins mitjans recórrer per realitzar les sol·licituds.

Telèfon d’Hisenda de Barcelona ☎️

Els telèfons d’informació tributària bàsica es limiten a un a nivell nacional. És el 901 335 533. Aquest és el telèfon en el qual es pot sol·licitar informació sobre altres línies de telèfon per a dur a terme un objectiu concret: Telèfon de cita prèvia per a Hisenda a Barcelona general: És el nombre de telèfon 901 223 344. aquest telèfon roman a disposició dels ciutadans de 9 a 19 hores de dilluns a divendres. Centre d’atenció telefònica: El telèfon 901 200 345 té el mateix horari que el de cita prèvia. Els serveis d’atenció al públic de telèfon de cita prèvia d’Hisenda de Barcelona es complementen amb molts altres serveis com succeeix en el cas dels serveis d’assistència tributària que tenen per nombre de contacte el 901 200 350. Els altres serveis que podem trobar són els serveis automàtics per a l’obtenció de referència amb NIF així com el número de telèfon mòbil o la casella 490 de la renda. Són accessibles des del telèfon 901 12 12 24. Recorda que tots els telèfons 901 tenen una tarifació especial, pel que no són gratuïts.

Demanar cita a hisenda per internet 💻

En l’actualitat hi ha múltiples maneres de demanar cita prèvia a Hisenda a Barcelona com és el cas de la Clau Pin. Aquest nou mètode consisteix en la sol·licitud presencial (amb el NIF) d’una clau per poder accedir a nombrosos serveis de l’Agència Tributària sense necessitat de desplaçar fins a l’oficina més propera. És un gran avantatge per al ciutadà, especialment, en grans ciutats com Barcelona. Els serveis que es poden realitzar en línia són la petició de cita prèvia, la declaració de la renda, la modificació de domicili fiscal, l’alta i la baixa en activitats econòmiques i moltes altres gestions que, a partir d’ara, podràs realitzar des del teu llar i sense cap cost si tens internet. No obstant això, hi ha ciutadans que prefereixen el contacte per via telefònica pel que són dues opcions que coexisteixen sense problemes i que es combinen entre si.

Una última manera de contactar amb Hisenda és, per descomptat, acudir de forma presencial a qualsevol de les oficines de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *